Novi visokopozicionirani sajt

tillystoreline.com

Centar 9402 je otvorio novi e-shop tillystoreline.com preko koga svako može brzo, jednostvano, sigurno i pouzdano poručiti proizvode iz širokog asortimana iz inostranstva.
Nekoliko interesantnih pitanja i odgovora u vezi naručivanja i isporuke. E-shop je za sada samo na engleskom jeziku. 

~ Kako poručiti?
Jednostavno i u svega nekoliko koraka.
  1. Odaberite kategoriju proizvoda koji Vas interesuju. 
  2. Pronađete šta želite da naručite i kliknete na taj proizvod.
  3. Kada se otvori stranica sa željenim proizvodom, kliknite na korpu i sledite dalja uputstva.
  4. Nakon toga dobijate obaveštenje o statusu Vaše porudžbine.
  5. Proizvod se isporučuje direktno Vama na adresu u roku od 7-35 dana, zavisno od proizvoda, načina isporuke, praznika i zadržavanja na carini.
  6. Carinu i pdv plaćate kada Vam proizvod stigne i to ako je plaćena vrednost proizvoda veća od Zakonom dozvoljenog iznosa po kome ste oslobođeni plaćanja poreza i carine.
~ Da li se porudžbina može zameniti drugom, da li se može stornirati porudžbina?
Porudžbinu pre plaćanja možete stornirati jednostavnim brisanjem artikala iz korpe https://tillystoreline.com/shop/. Ukoliko to sami ne uradite sistem će ukoliko nije proizvod plaćen u roku do 6h od momenta poručivanja, automatski obrisati proizvod iz Vaše korpe. Na isti način možete zameniti proizvod.

Ukoliko ste platili proizvod, pa ste odustali i želite povraćaj, on je potencijalno moguć do 3 sata po plaćanju, ali se morate konsultovati sa nama prvo. Ukoliko bude moguće, sredstva će Vam biti vraćena sa https://tillystoreline.com/shop/ ali umanjenja za 15% na ime troškova obrade i troškova finansijskih gejtova. Nakon tog vremena sredstav se nikako neće moći vratiti usled odustajanja od kupovine. Ukoliko se vrši zamena plaćene porudžbine, ako je nova porudžbina manja od prvobitne, razlika u novcu vam se vraća umanjenja za iznos troškova banke samo ako je u gore navedenom vremenskom periodu do 3 sata. Ako je izmenjena porudžbina veća od prvobitne, morate doplatiti razliku uvećanju za iznos naše usluge za tu razliku.
~ Šta u slučaju da je proizvod oštećen ili nije stigao?
U slučaju da ste dobili oštećen/neispravan proizvod, morate odmah Centar9402 pismeno obavestiti e-poštom i ujedno poslati fotografiju proizvoda na kojoj se jasno vidi prateća dokumentacija i njegovo originalno pakovanje. Nakon odgovora od strane Centra9402, morate odmah poslati proizvod sa sve dokumentacijom i originalnom ambalažom na adresu koja će Vam biti poslata u odgovoru na Vaš email. U slučaju da ste Vi oštetili proizvod na bilo koji način, Centar9402 ne pokreće nikakvu akciju oko reklamacije kod inostranog prodavca i istu ne uvažava. Centar9402 podnosi žalbu kod određene međunarodne kompanije koja je prosledila sredstva inostranom prodavcu, obaveštava inostranog prodavca o problemu i obaveštava Vas o ponuđenim rešenjima i ishodu žalbe. Ukoliko se prihvati vraćanje sredstava, čeka se povrat sredstava od inostranog prodavca. Čim se vrate sredstva Centru9402, on ih vraća Vama u roku od dva radna dana. Ukoliko se prihvati zamena proizvoda, Vi ćete biti u obavezi da o svom trošku pošaljete proizvod inostranom prodavcu koji će Vama direktno poslati novi proizvod. Ukoliko se, na žalost, ne pronađe (ili neusvoji) rešenje povoljno po Vas od strane međunarodnog intermedijatora, sredstva se ne mogu vratiti i Vi zadržavate proizvod takav kakav ste ga dobili.

Нема коментара:

Постави коментар