Jestive slike za torte i sličice za medenjake

Jestive slike za torte, jestive fotografije, podloge za torte i jestive sličice

Želite da napravite tortu, da bude drugačija od kupovnih, da izgleda lepo a nemate iskustva sa dekorisanjem torte, ili nemate alat za Vašu zamisao? Nema problema! Na pravom ste mestu. Jestive slike? Od čega se i kako prave? Kako se postavljaju? Na ova pitanja naći ćete ovde odgovore.

Jestive slike se prave na jestivom papiru različitog sastava i dimenzija. Jestive slike za torte se rade na kvalitetnim jestivim papirima sa specijalnim jestivim bojama. Slike se rade sa visokom rezolucijom i punim tonom boja. Kvalitet same jestive slike veoma zavisi od kvaliteta fotografije koju nam pošaljete na obradu. Potvrda kvaliteta je i ta što naše jestive slike naručuju širom sveta.

Možete poslati fotografiju ili sliku koju želite da uradimo direktno preko formulara.  Pravimo jestive slike po poručenoj veličini i željenom obliku. Jestivi papir i jestive boje koje koristimo su odobrene od Američke FDA, sertifikovane u Nemačkoj i atestirane u Srbiji, Košer i Halal. Možete poslati Vašu sliku u inbox stranice, a možete pregledati i kupiti na internet prodavnici Tržni Centar 9402.Pošaljite fotografiju Vaše torte sa jestivom slikom da bi je objavili u Galeriji. Jestive slike sa likom dece ne objavljujemo ukoliko nam roditelj ne pošalje sliku torte čime daje saglasnost za objavu slike ili ne napiše porukom da možemo da je objavimo. Mi naplaćujemo jestivi papir, boje i uslugu izrade jestive slike koje nam se pošalju. Mi ne naplaćujemo i ne prodajemo crteže, fotografije niti slike.

Jestive sličice za medenjake, mafine, lizalice se takođe rade sa specijalnim jestivim bojama. Oblik i dimenzija sličica su po Vašoj želji, a broj sličica po listu zavisi od oblika i veličine sličice, od 12 do 35 sličica. Sličice su visoke rezolucije i pun ton boja, Najmanja poružbina je jedan list. Sličice su nesečene.

Možete poslati fotografiju ili sliku da uradimo direktno preko formularaputem inboxa stranice, a možete kupiti na ovoj strani internet prodavnice Tržni Centar 9402.

Нема коментара:

Постави коментар